Leírás
Tojás, chilipaprika, csicseriborsó, tengeri ételek, paprikafélék, rizs – a spanyol ételek igen színesek, ízben gazdagok. A spanyolok a robusztus, erős ízű ételek kedvelői: a karamellkrémet naranccsal ízesítik, a fokhagymából levest főznek, a friss szardíniát kisütik, és paradicsommártással kínálják. Ha valaki szereti a sok színű, tápláló és laktató ételeket, érdemes kipróbálni néhányat ebből a receptkönyvből, mely lépésről lépésre igazítja el az Olvasót a spanyol konyhában. A könyvben megtalálhatják a híres spanyol ételeket – a paellát (zöldséges rizs csirkével és tengeri hallal, kagylóval), a gazpachót (hideg paradicsomleves, apróra vágott zöldségekkel és kemény tojással gazdagítva). De lesznek olyan receptek is, melyeket a spanyolok hétköznapi vacsorái között találhatunk: tojással. hallal készült fogások, egytálételek, és néhány ízelítő a kivételesen finom spanyol desszertekből.
Vélemények
Paraméterek
Állapot | jó |
Kiadás éve | 2000 |